Tiba di Republik Rakyat China untuk lawatan rasmi sempena sambutan ulangtahun ke-45 penubuhan hubungan diplomatik antara Malaysia dan China.

Lawatan ke China – Perjalanan di Shenzhen

Tiba di Republik Rakyat China untuk lawatan rasmi sempena sambutan ulangtahun ke-45 penubuhan hubungan diplomatik antara Malaysia dan China.Perjalanan bermula di Shenzhen dengan lawatan ke beberapa syarikat iaitu Huawei,Tencent, dan CCT Space Industries Co. untuk meningkatkan pelaburan ke Malaysia serta meningkatkan keupayaan bakat-bakat Malaysia dalam bidang teknologi & inovasi dalam usaha membina industri masa depan ke arah revolusi industri 4.0.Syarikat Huawei turut berminat untuk membantu melatih bakat-bakat baru dalam bidang ICT khususnya untuk warga Kuantan dan Pantai Timur melalui program #IMmasadepan.Admin

Posted by Saifuddin Abdullah on Rabu, 11 September 2019

Perjalanan bermula di Shenzhen dengan lawatan ke beberapa syarikat iaitu Huawei,Tencent, dan CCT Space Industries Co. untuk meningkatkan pelaburan ke Malaysia serta meningkatkan keupayaan bakat-bakat Malaysia dalam bidang teknologi & inovasi dalam usaha membina industri masa depan ke arah revolusi industri 4.0.

Syarikat Huawei turut berminat untuk membantu melatih bakat-bakat baru dalam bidang ICT khususnya untuk warga Kuantan dan Pantai Timur melalui program #IMmasadepan.

Admin